Slovenska prihodnost

slovenec_v_muzeju.gif

 • Share/Bookmark

15 odgovorov v “Slovenska prihodnost”

 1. 6.04.2008 | 13:10
  Stric Bedanc

  ahahahahahaahahahahaha :avadodo: ni drugega za reč :mrgreen:

 2. tomi
  9.04.2008 | 08:50

  Idioti nacionalistični.
  Ko vas jebe, jaz grem spet zanalašč na Hrvaško na morje, da pokažem, da nismo vsi Slovenci tako zaplankani.

 3. 16.04.2008 | 17:06

  O zaplankanosti in narodni zavednosti bi sa dalo marsikaj debatirati. Je pa res, da Hrvatje kar naprej rinejo v slovenske meje in so ful odprti in prijazni, samo vsakokrat vzamejo kakšen kos Slovenskega ozemlja.

 4. hrvat
  16.04.2008 | 18:35

  No, kaj naj rečem…pač…delno smešno kajti film aludira na to da hrvatje jemljej(m)o SLO ozemlje, dejansko pa kdo dela ekscese na meji: Joras, Jelinčič(ć) ipd. Žal mi je v bivstvu da je temu tako kajti ni nobenega pravega razloga za karkoli drugega kot pa pogovor in dogovor.
  I nije istina da rinemo v slovenske meje, nije istina…ne želimo ni metra slovenije, imamo dosta svoga!

  Pozdrav svim dobronamjernim slovencima i ljubaznim slovenkama :-*

 5. 16.04.2008 | 18:56

  haha!

 6. predrag
  18.04.2008 | 06:17

  da joras dela ekscese na meji? zakaj, ker se noče konformirati in sprejeti hrvaške oblasti, ki se mu jo vsiljuje? ker kljubuje kljub vdaji razsute slovenske pravne države? vidim, da ceniš slovensko servilnost.

  jelinčič je pa v čisto neki drugi kategoriji.

 7. Anonimni
  21.04.2008 | 00:37

  Zrnec je dans na As ti tut not padu uporabu to foro da so hrvati mejo postavl v Domžalah.

 8. 27.04.2008 | 21:05

  Tistemu gospodu hrčku zgoraj bi napisal sam to… Da glede na to, da je mejni kamen med Slovenijo in Hrvaško bil na vrhu hribčka in ne pri Dragonji.

  To, kako Hrvati kradejo slovensko ozemlje je pa tako, kot da če ti meni ukradeš avto, jaz ga pa hočem nazaj in potem bi moralo sodišče odločat, čigav je avto, ali tvoj, ki si mi ga ukradel, ali moj, ki mi je bil ukraden… Takšni pač so Hrvati, tudi takrat so bili taki, ko so šli JAJEVSKI tanki iz njihovega Varaždina na Slovenijo! Zahrbtni.

 9. 17.05.2008 | 12:09

  Hrvati so prasci. Kradejo zemljo in to je vse kar znajo.-

 10. Ponosni Slovenec
  19.05.2008 | 23:25

  Jp, hrvatarji so največji prasci kar jih je sploh na tem planetu. Ne zaslužijo si živeti tukaj na Zemlji, kaj šele objavljati kaj na SLOVENSKI strani. Širijo se kot kuga, zato jim ne bi dal nič drugega kot zaprto komoro in pločevinko ciklon-B plina ali pa cianidnih hlapov. Zmetal bi jim tik ob meji vse visoko radioaktivne odpadke v Savo pol bi pa mel prasci hudičevi.

 11. boinc
  22.05.2008 | 09:34

  zadnja dva komentarja sigurno prihajata izpod prstov 15 letnikov…… drgač če bi zmetal radioaktivne odpadke v savo bi najebala tut slovenija ker se raidoaktivnost ne širi samo v smeri toka zato torej ne basej…. ponosen slovenec……pajade. en šmrkavec ki preveč vrjame vsem kar mu starejši natvezijo…

 12. 7.06.2008 | 21:21

  Hrvati so dobri ljudje, problem tiči v slovenski vladi. Namesto, da bi spodbujali bratsvo jedinstvo, saj imamo Slovenci in Hrvati marsikaj skupnega, si primitivni politiki skušajo pridobiti poceni glasove na račun obmejnega kravala. Zanimivo je, da smo si pravzaprav zelo podobni, govorimo soroden jeziki, imamo skupne korenine, vero, državno ustavo ipd. V marsičem nas povsem prekašajo, imajo odlično mentaliteto, občudovanja vreden temperament – številni Slovenci jih pravzaprav spoštujejo in skušajo biti narodno zavedni, imeti takšen športen duh,… – vendar na umeten način.
  Samo bedaki podpirajo Podobnika, Jelenčiča in ostalo rajo, ki je nesposobna tvoriti konstruktiven dialog z sosednjimi državami. Recimo Tuerk je zelo sposoben in skuša zgladiti meddržavne spore, vendar ga ljudje ne poslušajo. Jasno je, da so Hrvati vredni spoštovanja in ugleda in se lahko marsikaj naučimo od njih, z manifestacijami, provokacijimi na meji pa delamo sami sebi slabo in kažemo svojo neumnost svetu.

 13. As
  16.07.2008 | 16:19

  Pa saj s takšno vlado kot jo imamo sedaj, drugega ni pričakovati. Mislim, da je avtor kar dobro karikiral prihodnost Slovenije.

 14. 9.12.2008 | 00:24

  Ko sodu odbiješ dno in ko kad spušča, ko imamo delavni slovenci roke v svojih žepih, drugi pa ….., nas lahko čaka tako temna situacija. A se ne bomo dali. V bazi je še vedno ponos in zavest. Adijo, slabo misleči o Sloveniji.

 15. Darko
  23.06.2010 | 16:08

  Pozdrav ljudje,

  in še posebej lep pozdrav Vitoju, če bi vsaj več takih Slovencev kot je Vito spregovorilo na glas. No, najprej se Mu moram zahvalit ker je dejansko veliko komplimentov podaril nam Hrvatom in res lepa hvala (pa ni bilo treba, pa vendar če je že… :-) )
  Potem pa želim povedat le eno zadevo ki me res tišči, namreč, enega dne mogoče 10 -15 let nazaj, ko sem še bil Mariborski študent, sem se peljal ob weekendih za avtobusom nazaj u Lijepu Našu in sem se vsedel zraven ene gospe ki se je, kot se je takrat izkazalo, rada pogovarjala in je pogovor med ostalim stekel in na tisto kako ona občuduje dejstvo da Hrvatje imamo tako radi svojo domovino, na kar sem ji povedal da je temu tako ker na Njo gledamo kot na našo mater i sa jednakom ljubavlju sa kojom volimo svoju majku, volimo i svoju zemlju Hrvatsku. In sem ji še povedal da nismo mi šovinisti, nacionalsti smo pa le v tem da to ozemlje imamo radi tolk da bi življenje dali zanj. In naj vsak svobodno pride živet na Hrvaško, živel bo enako tako kot mi vsi živimo i koliko će voljeti Hrvatsku toliko će i Hrvatska voljeti njega. In verjamite mi da mi ni, in da nama ni niti do enega metra slovenskaga ozemlja, in vsak tisti Slovenec ki misli in drži drugače, jaz mu pravim – ima narobe! Ne, nočemo nič kar ni naše in o tem kar pa je Vaše in kaj naše se pa je treba pošteno in pametno, z argumenti dogovorit, kajti vsak drugi način enostavno ni normalen in kar je najbolj pomembno ne pelje k dolgoročni rešitvi katera bi res vzpostavila dobrososedske odnose “za vekomaj”. Življenje je da se živi le še Jelinčiću je to treba malce pojasnit.
  Vsem dobronamernim in posebej “Vitojem” pa želim da se enega dne sprehajajo po Hrvaški za občutkom svobode in ljubezni do tla po katerem hodijo ker enako tako ko jaz pridem v moj Maribor v katerem sem preživel dneve študija, počutim se kot doma, kjer poznam vsak kotiček od Sv. Urbana tam zgoraj, prek Kamnice pa do Lenta z katerega sem z prijatelji sporočila v steklenicah po Dravi spuščal potem ko smo jih pri vinskemu stolpu najprej spraznili :-)

  Lep pozdrav Deželci, je res lepa!

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !