Program stranke Lipa

“Bistveno je, da smo si odgovorili na vprašanja, kdo smo, kaj hočemo, kaj zahtevamo.”

saso_pece_gel_za_lase.jpg

 • Share/Bookmark

9 odgovorov v “Program stranke Lipa”

 1. ace
  1.03.2008 | 19:52

  Ja kva pa cene piva in ostalega alkohola,ggg?????

 2. SEBA72
  1.03.2008 | 19:59

  JA ŠE TA ŽELATINMAJSTR SE JE MANJKU NA SLO SCENI… ŽE TKO JE PREVEČ NESPOSOBNIH… ODUREN KOT GANGSTERJI ITALJANSKE MAFIJE Z ZAČETKOV 20 ST.

 3. ines
  1.03.2008 | 20:10

  No, pa bomo videli kaj bo s tem!

 4. janez
  1.03.2008 | 21:08

  Je v redu poslanec, funkcijo v Skupšćini opravlja zelo dobro in tudi z njegovimi stališči o mnogih stvareh se največkrat strinjam ,da bo pa Lipa uspevala pa skoraj ne verjamem, je premalo pognojena.

 5. Mitja
  1.03.2008 | 21:12

  Ja, še vedno ostajajo isti ljudje na sceni, samo obleke menjajo. Jaz mislim, da želijo samo preseči tisti 4% prag, dobiti 4 sedeže v parlamentu, malo nergati in predvsem nič narediti. Tukaj pa nas polnijo s tistim, da se zavzemajo za človeka. Spet en slogan brez vsebine. Vse ostale stranke se ukvarjajo z volilci en mesec pred volitvami, oni pa so boljši, ker se ukvarjajo z volilci že 6 mesecev prej. ha

 6. vlado samec
  1.03.2008 | 21:37

  DAJMO TEJ NOVO POSAJENI LIPI ŽELJO ZA USPEŠNO POPOTNICO V ŽIVLJENJE: V ZAČETEK, V ZAČETNO RAST IN DOBRE KORENINE! NABOJ, KI SO GA INICIATORJI POKAZALI DO SEDAJ, JE USTVARJALEN, KRITIČEN IN PRONICLJIV. DAJMO JIM ČAS! RAZMERE, V KATERIH ŽIVIMO, PA NUDIJO VEČ KOT DOVOLJ RAZLOGOV ZA KRITIČEN POGLED NA DRUŽBENE IN EKONOMSKE RAZMERE! PAMETNI SO IN MLADI, PA S KRITIČNIM POGLEDOM NA NAŠE DRUŽBENO STANJE!

  VERJAMEM, MOČNO VERJAMEM, DA BO TA LIPA ZRASLA IN DA BOMO KMALU SPOZNALI ZAČETNE REZULTATE!

  JANEZ IZ TE STRANI ZAPISA PA NAJ NE BO V SKRBEH, KO JE ZAPISAL MISEL: “DA BO PA LIPA USPEVALA PA SKORAJ NE VERJAMEM, JE PREMALO POGNOJENA”. TA LIPA JE POSAJENA V PROSTORU, KJER JE PREVEČ GNOJA. ČE BO PAMETNA, BO RASLA

 7. 1.03.2008 | 22:31

  Ja, u kelmu vltcu se je to dugajal?

 8. zidar
  3.03.2008 | 21:03

  O Pečetu le to:leta 2000 izvoljen v DZ,nato poskrbi za brata Roka -postal je strokovni sodelavec poslanske skupine SNS v DZ,nato januarja 2003 na predlog Pečeta imenujejo njeno ženo Simono Gljuk Peče v nadzorni odbor MO Maribor in je iz proračuna vlekla nadomestilo,klub temu da ni imela nobenih izkušenj,važno je le to da so bili vsi trije prisesani na proračun.Po lokalnih volitvah 2006 Peče predlaga za podžupana kar brata,istega leta zopet žena Pečeta zasede nadzorni odbor MO MB ,se pravi ona nadzira brata moža kot podžupana!!!
  No Peče pa laja po DZ o korupciji in klientalizmu vlade.Včeraj je sikal kaj bo storil za ljudi,ja ne vem ali je res ta hudič normalen,čudno da ga ni Jelinčič že prej nagnal-toliko o liderju Lipce-lipeku..
  1

 9. alen
  10.06.2008 | 20:28

  Presiljen sem komentirati take neumnosti, kot so žaljenje Pečeta in ostalih članov poslanske skupine Lipe. Da je premalo pognojena?! HALO!? Je trenutno najbolj aktivna stranka na slovenski politični sceni in si najbolj upa riniti v nos naši totalno nesposobni vladi. Jaz ne vem kdo jo lahko podpira glede na to, da je standard v naši džavi tako nizek kot še ni bil odkar smo samostojna država. Prosim vas tudi, da na takelih forumih pokažete vsaj malo spoštvovanja človeku, ki vam ne želi nič slabega in se je pripravljen boriti tudi za vašo rit.
  Lp, Alen

Komentiraj

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !